Пуне трибине чекају Гоцића и Никића!

Трибине Ташмајдана биће крцате на опроштају легендарних ватерполиста Живка Гоцића и Слободана Никића од репрезентације Србије у спектаклу против Тима света.

Остали спортови 22.12.2016 | 13:15
Пуне трибине чекају Гоцића и Никића!
Како је саопштено на конференцији, два дана пре меча продато је 1.900 улазница, преостало је још само 100, али нема сумње да ће и оне бити продате.

"Наши момци заслужују да се опростимо од њиховог играња за Србију и да јавност буде обавештена са свим што ВШ ради и припрема. Први пут организујемо опроштај играчима и очекујемо прави спектакл", рекао је председник ВСС Милорад Кривокапић на конференцији за медије у хотелу "М".

Сав приход од утакмице ићи ће за помоћ петогодишњем дечаку Андреју Петровићу који болује од церебралне парализе.

"ВСС је поносан што прави хуманитарне акције, а ово је већ трећа у овој години. Гоцић и Никић заслужили су овакав опроштај јер су не само врхунски играчи, већ пре свега честити људи и понос српског ватерпола. Увек ће имати место код нас уколико буду желели да буду тренери или спортски функционери", казао је први човек ВСС.

Селектор репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да београдска публика заслужила да уживо гледа ватерполо спектакл.

"Три тачке ће обележити догађај на Ташу. Пре свега презентација олимпијског тима, светског и европског првака, а са друге стране репрезентација света састављена од изузетних играча. Сама утакмица нема резултатски императив и биће лепих потеза да публика ужива. Друга тачка је обележавање изузетне сезоне, не само српског ватерпола него српског спорта, а трећа што је догадјај хуманитарног какатера", казао је Савић и нашалио се да није искључено да ће позвати Гоцића и Никића на окупљање репрезентације 1. јуна наредне године.

Ревијална утакмица у част Гоцића и Никића игра се у петак од 18 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар