Pune tribine čekaju Gocića i Nikića!

Tribine Tašmajdana biće krcate na oproštaju legendarnih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije Srbije u spektaklu protiv Tima sveta.

Ostali sportovi 22.12.2016 | 13:15
Pune tribine čekaju Gocića i Nikića!
Kako je saopšteno na konferenciji, dva dana pre meča prodato je 1.900 ulaznica, preostalo je još samo 100, ali nema sumnje da će i one biti prodate.

"Naši momci zaslužuju da se oprostimo od njihovog igranja za Srbiju i da javnost bude obaveštena sa svim što VŠ radi i priprema. Prvi put organizujemo oproštaj igračima i očekujemo pravi spektakl", rekao je predsednik VSS Milorad Krivokapić na konferenciji za medije u hotelu "M".

Sav prihod od utakmice ići će za pomoć petogodišnjem dečaku Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

"VSS je ponosan što pravi humanitarne akcije, a ovo je već treća u ovoj godini. Gocić i Nikić zaslužili su ovakav oproštaj jer su ne samo vrhunski igrači, već pre svega čestiti ljudi i ponos srpskog vaterpola. Uvek će imati mesto kod nas ukoliko budu želeli da budu treneri ili sportski funkcioneri", kazao je prvi čovek VSS.

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je da beogradska publika zaslužila da uživo gleda vaterpolo spektakl.

"Tri tačke će obeležiti događaj na Tašu. Pre svega prezentacija olimpijskog tima, svetskog i evropskog prvaka, a sa druge strane reprezentacija sveta sastavljena od izuzetnih igrača. Sama utakmica nema rezultatski imperativ i biće lepih poteza da publika uživa. Druga tačka je obeležavanje izuzetne sezone, ne samo srpskog vaterpola nego srpskog sporta, a treća što je dogadjaj humanitarnog kakatera", kazao je Savić i našalio se da nije isključeno da će pozvati Gocića i Nikića na okupljanje reprezentacije 1. juna naredne godine.

Revijalna utakmica u čast Gocića i Nikića igra se u petak od 18 časova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar