Бајкери продају колаче за пакетиће

Чланови зеничког мотоклуба "Цондор МЦ" организовали су данас на Тргу Алије Изетбеговића продају колача како би прикупили средства за куповину пакетића за малишане из Дечијег дома “Дом породица” из Зенице.

Босна и Херцеговина 21.12.2016 | 15:47
Бајкери продају колаче за пакетиће
Према речима једног од чланова МЦ Цондор из Зенице, Емира Махмутовића, ово је традиционална акција чланова овог клуба.

"Изашли смо данас на улицу да бисмо скупили новац од продаје колача да бисмо могли улепшати барем један дан нашим малишанима који су без родитељског старања. Боримо се да им улепшамо дане како би барем мало заборавили на своје тегобе" рекао је за Радиосарајево.ба Махмутовић.



Акција МЦ Цондор траје већ десету годину у којој прикупљају средства од продаје колача како би купили поклоне за децу из ЈУ Дом породица из Зенице, односно за децу без родитељског старања, те им сваке године поклоне и остале потрепштине пред новогодишње празнике уруче обучени као Деда Мразови на мотоциклима.

"Ово је традиционална акција коју вршимо сваке године поред још неких других активности за добробит наших људи и нашег града, а и могу видети нас на моторима и схватити да нисмо овакви или онакви.

Продајемо колаче које су направиле наше супруге, а народ нека убаци било какав прилог, јер то не иде у нашу касу него у касу за децу из Дом породица из Зенице" рекао је Махмутовић.



Зенички бајкери акцију продаје колача организовали су на Тргу Алије Изетбеговића у Зеници где су продавали колаче како би скупили што више новца за пакетиће за децу без родитељског старања, након чега ће их њима и уручити те присуствовати на приредби коју штићеници овог дома сваке године организују у част бајкерима.

Извор: Радиосарајево.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Моториста

21.12.2016 16:55

Свака част за идеју

ОДГОВОРИТЕ