Звезда опет бојкотовала ФСС!

На додели Златне лопте српске куће фудбала није било Мијаиловића, Пантовића, Терзића и Раосављевића...

Фудбал 22.12.2016 | 11:30
Звезда опет бојкотовала ФСС!
Знао је тај сукоб да буде централна тема фудбалске јавности и бројних српских медија. Посебно када су полуге власти на Теразијама 35 биле у рукама бившег председника Томислава Караџића.

Веровало се да ће доласком новог руководства поново доћи до нормализације односе између српске куће фудбала и Црвене звезде. Истина, сада не лети перје, нити има међусобних увреда, као пре две или више година, али далеко од тога да је на релацији Теразије – Маракане све идеално.

Томе у прилог и податак да се нико од челника Црвене звезде није појавио на додељивању Златне лопте у ФСС „Краун плази“, организоване у уторак по подне.

Није било председника Светозара Мијаиловића, нити Звездана Терзића, Стефана Пантовића,  спортског директора Блаже Раосављевића. Клуб са Маракане само су представљали члан Управног одбора Владимир Петровић Пижон и легендарни тренер Владица Поповић.

Наравно, могу на Маракани да се покрију причом како су били заутези приватним и обавезама везаним за прелазни рок, али питање је да ли је баш тако... Нешто одговорне из Љутице Богдана жуља када су односи са ФСС у питању. Можда ће наредних дана дати одговоре.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

22.12.2016 12:49

Пикси је заслужио да на додјели признања присуствује неко од челника клуба гдје је оставио дубок траг,много већи од ових који сједе у фотељама фудбалског клуба.

ОДГОВОРИТЕ