Zvezda opet bojkotovala FSS!

Na dodeli Zlatne lopte srpske kuće fudbala nije bilo Mijailovića, Pantovića, Terzića i Raosavljevića...

Fudbal 22.12.2016 | 11:30
Zvezda opet bojkotovala FSS!
Znao je taj sukob da bude centralna tema fudbalske javnosti i brojnih srpskih medija. Posebno kada su poluge vlasti na Terazijama 35 bile u rukama bivšeg predsednika Tomislava Karadžića.

Verovalo se da će dolaskom novog rukovodstva ponovo doći do normalizacije odnose između srpske kuće fudbala i Crvene zvezde. Istina, sada ne leti perje, niti ima međusobnih uvreda, kao pre dve ili više godina, ali daleko od toga da je na relaciji Terazije – Marakane sve idealno.

Tome u prilog i podatak da se niko od čelnika Crvene zvezde nije pojavio na dodeljivanju Zlatne lopte u FSS „Kraun plazi“, organizovane u utorak po podne.

Nije bilo predsednika Svetozara Mijailovića, niti Zvezdana Terzića, Stefana Pantovića,  sportskog direktora Blaže Raosavljevića. Klub sa Marakane samo su predstavljali član Upravnog odbora Vladimir Petrović Pižon i legendarni trener Vladica Popović.

Naravno, mogu na Marakani da se pokriju pričom kako su bili zautezi privatnim i obavezama vezanim za prelazni rok, ali pitanje je da li je baš tako... Nešto odgovorne iz Ljutice Bogdana žulja kada su odnosi sa FSS u pitanju. Možda će narednih dana dati odgovore.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

22.12.2016 12:49

Piksi je zaslužio da na dodjeli priznanja prisustvuje neko od čelnika kluba gdje je ostavio dubok trag,mnogo veći od ovih koji sjede u foteljama fudbalskog kluba.

ODGOVORITE