Валенсија избацила играча због пијанства!

Бивши капитен у немилости тренера Пранделија!

Фудбал 23.12.2016 | 08:00
Валенсија избацила играча због пијанства!
Везиста Валенсије Дани Парехо избачен је из првог тима након што се на интернету појавио видео снимак на којем се види да је банчио пијан у једном ноћном клубу. Некадашњи капитен Слепих мишева снимљен је у алкохолисаном стању у друштву особе која је негодовала против тренера Чезареа Пранделија.

Везиста је на Твитеру затражио опроштај од клуба са Местаље, али ће по свој прилици бити продат у јануару.

“Немам изговор, али морам да истакнем да је снимак направљен током мог слободног времена и да нисам имао тренинг сутрадан. Желим да додам и да не познајем човек који се појављује на снимку и да ми је жао због свега што се десило”, написао је Парехо.

То, међутим, није помогло некадашњем фудбалеру Реала који је избачен из тима пред сутрашњи меч са Леганесом у Купу краља.

“Дани није у конкуренцији за тим, а о даљем статусу и спорном снимку расправићемо тек после утакмице с Леганесом. Парехо ми се лично извинио, а цела прича је глупа”, поручио је тренер Чезаре Прандели.

На питање да ли је Парехо на трансфер листи, италијански стручњак одговара:

“Сваки играч може да оде ако добијемо адекватну понуду. Мој фокус је тренутно на утакмици са Леганесом”, остао је мистериозан Прандели.

Валенсија је у кризи, једва држи главу изнад зоне испадања у Примери, а овај скандал само ће отежати ситуацију.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар