Valensija izbacila igrača zbog pijanstva!

Bivši kapiten u nemilosti trenera Prandelija!

Fudbal 23.12.2016 | 08:00
Valensija izbacila igrača zbog pijanstva!
Vezista Valensije Dani Pareho izbačen je iz prvog tima nakon što se na internetu pojavio video snimak na kojem se vidi da je bančio pijan u jednom noćnom klubu. Nekadašnji kapiten Slepih miševa snimljen je u alkoholisanom stanju u društvu osobe koja je negodovala protiv trenera Čezarea Prandelija.

Vezista je na Tviteru zatražio oproštaj od kluba sa Mestalje, ali će po svoj prilici biti prodat u januaru.

“Nemam izgovor, ali moram da istaknem da je snimak napravljen tokom mog slobodnog vremena i da nisam imao trening sutradan. Želim da dodam i da ne poznajem čovek koji se pojavljuje na snimku i da mi je žao zbog svega što se desilo”, napisao je Pareho.

To, međutim, nije pomoglo nekadašnjem fudbaleru Reala koji je izbačen iz tima pred sutrašnji meč sa Leganesom u Kupu kralja.

“Dani nije u konkurenciji za tim, a o daljem statusu i spornom snimku raspravićemo tek posle utakmice s Leganesom. Pareho mi se lično izvinio, a cela priča je glupa”, poručio je trener Čezare Prandeli.

Na pitanje da li je Pareho na transfer listi, italijanski stručnjak odgovara:

“Svaki igrač može da ode ako dobijemo adekvatnu ponudu. Moj fokus je trenutno na utakmici sa Leganesom”, ostao je misteriozan Prandeli.

Valensija je u krizi, jedva drži glavu iznad zone ispadanja u Primeri, a ovaj skandal samo će otežati situaciju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar