Додик: Појачати мјере безбједности

Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће у наредним данима бити појачане мјере безбједности на свим ургентним тачкама.

Република Српска 20.12.2016 | 18:38
Додик: Појачати мјере безбједности
Након што се први уписао у књигу жалости, која је отворена у Банском двору у Бањалуци, поводом убиства амбасадора Руске Федерације у Турској Андреја Карлова, Додик је рекао да је то страшан чин.

"Чињеница је да је острашћени радикал пуцао у руског амбасадора с мотивом освете и на тај начин одлучио да настави борбу оних који су допринијели патњи у читавом свијету", рекао је Додик новинарима.

То је, каже, опомена свима да се морају побољшати безбједонсони капацитети.

У књигу жалости, која је отворена у сарадњи с амабсадом Руске Федерације у БиХ уписали су се и премијерка Српске Жељка Цвијаовић и министар правде Антон Касиповић.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кики

20.12.2016 18:15

Мало ме Милорад забрињава, ево вец два мјесеца није спомено Алију рахметли, исламску декларацију и наравно босански језик. Да није поцео заборављат??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прв

20.12.2016 22:15

ма јок него је сконто да је Алија био добар са Иранцима а они сад са Путиним добри па му ниста није јасно

Name

44

20.12.2016 21:34

Некоме би хаос добро дошао, да нам предсједник и његови лажански и галијашевићи не смишљају нове маглене параване . Него, шта би са оним терористом Бокијем из Борика, !

ОДГОВОРИТЕ
Name

вага

21.12.2016 10:09

Појацавас ли ти то због терориста или СИПЕ?. Ниси се одазвао на два позива суда. Сумњам да це ти послати јос један.

ОДГОВОРИТЕ