Dodik: Pojačati mjere bezbjednosti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će u narednim danima biti pojačane mjere bezbjednosti na svim urgentnim tačkama.

Republika Srpska 20.12.2016 | 18:38
Dodik: Pojačati mjere bezbjednosti
Nakon što se prvi upisao u knjigu žalosti, koja je otvorena u Banskom dvoru u Banjaluci, povodom ubistva ambasadora Ruske Federacije u Turskoj Andreja Karlova, Dodik je rekao da je to strašan čin.

"Činjenica je da je ostrašćeni radikal pucao u ruskog ambasadora s motivom osvete i na taj način odlučio da nastavi borbu onih koji su doprinijeli patnji u čitavom svijetu", rekao je Dodik novinarima.

To je, kaže, opomena svima da se moraju poboljšati bezbjedonsoni kapaciteti.

U knjigu žalosti, koja je otvorena u saradnji s amabsadom Ruske Federacije u BiH upisali su se i premijerka Srpske Željka Cvijaović i ministar pravde Anton Kasipović.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kiki

20.12.2016 18:15

Malo me Milorad zabrinjava, evo vec dva mjeseca nije spomeno Aliju rahmetli, islamsku deklaraciju i naravno bosanski jezik. Da nije poceo zaboravljat??

ODGOVORITE
Name

Prv

20.12.2016 22:15

ma jok nego je skonto da je Alija bio dobar sa Irancima a oni sad sa Putinim dobri pa mu nista nije jasno

Name

44

20.12.2016 21:34

Nekome bi haos dobro došao, da nam predsjednik i njegovi lažanski i galijaševići ne smišljaju nove maglene paravane . Nego, šta bi sa onim teroristom Bokijem iz Borika, !

ODGOVORITE
Name

vaga

21.12.2016 10:09

Pojacavas li ti to zbog terorista ili SIPE?. Nisi se odazvao na dva poziva suda. Sumnjam da ce ti poslati jos jedan.

ODGOVORITE