Најава, ЛШ - Партизан: Растерећено на Хановер!

Тренер Партизана Зоран Миленковић рекао је да његова екипа растерећено улази у предстојећу утакмицу против Хановера у Лиги шампиона.

Остали спортови 20.12.2016 | 21:50
Најава, ЛШ - Партизан: Растерећено на Хановер!
"Хановер је квалитет доказао у другом колу, у коме је одиграо нерешено с Барселонетом. Иза нас је серија напорних мечева. Прошле недеље смо освојили Куп и испунили главни циљ првог дела сезоне, а на турниру у Нишу и у претходним утакмицама екипа се много истрошила. Утакмицу са Хановером дочекујемо исцрпљени с једне, а растерећени с друге стране, јер у Лиги шампиона ове сезоне немамо императив, битно нам је сазревање", рекао је Миленковић, наводи се на сајту Партизана.

Ватерполисти Партизана играју у среду од 19 часова у Немачкој против Хановера, утакмицу трећег кола Групе Б у Лиги шампиона. После два кола црно-бели имају два пораза, а Хановер је освојио бод против Барселонете.

"Партизан одавно није играо са Хановером, али знамо да је то врло добра екипа, много јача него протекле сезоне. Надам се да ће екипа успети да пружи све од себе, као против Егера у другом колу, а видећемо за који резултат ће то бити довољно", навео је Миленковић.

Клуб пливачких спортова Хановер основан је 1898. године. Ватерполо клуб има традицију дугу око 100 година, али нема великих европских успеха.

У екипи је 11 странаца, медју коима и двојица бивших играча Партизана и репрезентативаца Црне Горе Предраг Јокић (капитен тима) и Александар Радовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар