Обама упознао "српског џина"

Током посете Белој кући, екипу Детроит Пистонса која је мислила да ће то бити један класичан туристички обилазак, изненадио је - Барак Обама.

Свијет 20.12.2016 | 12:34
Обама упознао "српског џина"
Док су кошаркаши седели у једној од сала и слушали о историји здања и људима који су победама на изборима дошли у прилику да воде једну од најмоћнијих земаља у историји човечанства, досадашњи председник Сједињених Америчких Држава се појавио на вратима и изазвао шок међу играчима Детроита.



Скоро сви су одмах устали, не и Реџи Џексон, који се потом правдао "да није веровао да је то стварно Обама", али да се одушевио када му је он пришао и рекао "Реџи, знам ја тебе".

Обама је, прошавши кроз редове столица у којима су претходно били кошаркаши Пистонса, стигао и до краја сале, где је упознао и јединог Србина у тој експедицији, горостасног центра Бобана Марјановића.



Иако се овај сусрет десио пре три дана, Марјановић је тек после своје солидне партије у поразу Детроита од Чикага, на друштвеним мрежама објавио фотографију руковања са Бараком Обамом и уз њу написао коментар: "Била ми је част!"

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар