Obama upoznao "srpskog džina"

Tokom posete Beloj kući, ekipu Detroit Pistonsa koja je mislila da će to biti jedan klasičan turistički obilazak, iznenadio je - Barak Obama.

Svijet 20.12.2016 | 12:34
Obama upoznao "srpskog džina"
Dok su košarkaši sedeli u jednoj od sala i slušali o istoriji zdanja i ljudima koji su pobedama na izborima došli u priliku da vode jednu od najmoćnijih zemalja u istoriji čovečanstva, dosadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država se pojavio na vratima i izazvao šok među igračima Detroita.



Skoro svi su odmah ustali, ne i Redži Džekson, koji se potom pravdao "da nije verovao da je to stvarno Obama", ali da se oduševio kada mu je on prišao i rekao "Redži, znam ja tebe".

Obama je, prošavši kroz redove stolica u kojima su prethodno bili košarkaši Pistonsa, stigao i do kraja sale, gde je upoznao i jedinog Srbina u toj ekspediciji, gorostasnog centra Bobana Marjanovića.



Iako se ovaj susret desio pre tri dana, Marjanović je tek posle svoje solidne partije u porazu Detroita od Čikaga, na društvenim mrežama objavio fotografiju rukovanja sa Barakom Obamom i uz nju napisao komentar: "Bila mi je čast!"

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar