Партизан враћа штопера послије годину дана!

Решен проблем прве замене за Грегора Балажица и Седрику Гогуу.

Фудбал 22.12.2016 | 10:30
Партизан враћа штопера послије годину дана!
Прошло је тачно 12 месеци и девет дана од његове последње такмичарске утакмице. Сигурно ће проћи још 59 дана, док не истрче Партизанови фудбалери на мегдан Раду, али како сад ствари стоје црно-бели ће у првом колу пролећне сезоне бити јачи за – ЛазараЋирковића!

Штопер клуба из Хумске 1, кога је претходни тренер Иван Томић необјашњиво склонио из такмичарске екипе, биће враћен у њу и равноправно ће конкурисати за место у одбрани у наставку првенства. Шадашњи шеф струке Марко Николић и спортски директор Ивица Илиевдоговорили су се да пруже још једну шансу некадашњем дефанзивцу Рада који је – и то ваља споменути – оставио коректан утисак баш по доласку са Бањице, кад је у једном од првих мечева сачувао Харија Кејна из Тотенхема.

Да ће Ћирковић бити лиценциран за наставак сезоне потврдио је управо Илиев, одговарајући на питање кад се и на којој позицији може очекивати друго појачање у предстојећем прелазном року, после већ реализованог доласка Леандра Тавамбе.

„Чисто сумњам да ће бити појачања пре нове године. Завршили смо Тавамбу и сад нам је потребна још једна позиција. То је штопер, пошто је отишао Балажиц и Гогуа није ту. Клуб само на томе ради, али смо исто тако морам да поменем да смо имали феноменалан тандем у завршници јесени Миленковић - Остојић и да нам се у јануару враћа Лазар Ћирковић. Он ће бити део тима, кренуће с нама на припреме и имаће шансу да се наметне“, рекао јеИлиев за МОЗЗАРТ Спорт.

Иначе, Ћирковић је ове јесени већ одиграо један меч за црно-беле. Било је то у пријатељској утакмици против Земуна.

Илиев је одговорио и на питање да ли се може очекивати још појачања у нападу Партизана.

„Само евентуалним одласком на некој од одређених позиција може да дође до промена. У офанзивном реду нам више ништа није потребно, јер смо већ довели Тавамбу. Ако би неко отишао онда бисмо реаговали.  Сад смо попуњени. Једноставно, нема простора игла да падне“. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар