Partizan vraća štopera poslije godinu dana!

Rešen problem prve zamene za Gregora Balažica i Sedriku Goguu.

Fudbal 22.12.2016 | 10:30
Partizan vraća štopera poslije godinu dana!
Prošlo je tačno 12 meseci i devet dana od njegove poslednje takmičarske utakmice. Sigurno će proći još 59 dana, dok ne istrče Partizanovi fudbaleri na megdan Radu, ali kako sad stvari stoje crno-beli će u prvom kolu prolećne sezone biti jači za – LazaraĆirkovića!

Štoper kluba iz Humske 1, koga je prethodni trener Ivan Tomić neobjašnjivo sklonio iz takmičarske ekipe, biće vraćen u nju i ravnopravno će konkurisati za mesto u odbrani u nastavku prvenstva. Šadašnji šef struke Marko Nikolić i sportski direktor Ivica Ilievdogovorili su se da pruže još jednu šansu nekadašnjem defanzivcu Rada koji je – i to valja spomenuti – ostavio korektan utisak baš po dolasku sa Banjice, kad je u jednom od prvih mečeva sačuvao Harija Kejna iz Totenhema.

Da će Ćirković biti licenciran za nastavak sezone potvrdio je upravo Iliev, odgovarajući na pitanje kad se i na kojoj poziciji može očekivati drugo pojačanje u predstojećem prelaznom roku, posle već realizovanog dolaska Leandra Tavambe.

„Čisto sumnjam da će biti pojačanja pre nove godine. Završili smo Tavambu i sad nam je potrebna još jedna pozicija. To je štoper, pošto je otišao Balažic i Gogua nije tu. Klub samo na tome radi, ali smo isto tako moram da pomenem da smo imali fenomenalan tandem u završnici jeseni Milenković - Ostojić i da nam se u januaru vraća Lazar Ćirković. On će biti deo tima, krenuće s nama na pripreme i imaće šansu da se nametne“, rekao jeIliev za MOZZART Sport.

Inače, Ćirković je ove jeseni već odigrao jedan meč za crno-bele. Bilo je to u prijateljskoj utakmici protiv Zemuna.

Iliev je odgovorio i na pitanje da li se može očekivati još pojačanja u napadu Partizana.

„Samo eventualnim odlaskom na nekoj od određenih pozicija može da dođe do promena. U ofanzivnom redu nam više ništa nije potrebno, jer smo već doveli Tavambu. Ako bi neko otišao onda bismo reagovali.  Sad smo popunjeni. Jednostavno, nema prostora igla da padne“. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar