Ништа од великог појачања! Харуна од Звезде тражи 700.000 евра!

Руководство црвено-белих спремно да Нигеријцу понуди дупло мању цифру.

Фудбал 19.12.2016 | 21:00
Ништа од великог појачања! Харуна од Звезде тражи 700.000 евра!
Долазак некадашњег репрезентативца Нигерије и везисте Динама из Кијева Лукамана Харуне у Црвену звезду није тако известан као што се у првом тренутку чинило, пише дневни лист Инфоремер.

Наиме, како преноси поменути дневник Харуна је од Црвене звезде тражио астрономска годишња примања од 700.000 евра. Са друге стране руководство црвено-белих спремно је да Харуни „искешира“ годишња примања од 350.000 евра.

Извор Информера тврди да ценкања са нигеријским везистом неће бити, односно да имају спремне и друге опције.

Такође, спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић открио је за Информер да је поред Харуне на списку потенцијалних појачања још један странац, као и неколико фудбалера из домаћих клубова.

„Осим Харуне, фокусирани смо на домаће тржиште. Са нападачем Немањом Милићем из Спартака практично смо све договорили. Причали смо и са Огњеном Врањешом, као и са још десетак играча. Прошле године смо се опекли са Миланом Митровићем, који је у тренутку преговора још био играч Мерсина. Када су видели да га хоћемо, Турци су почели да „лупају“ цифре за обештећење и нису хтели га пусте. Због тога смо опрезни“,  рекао је Раосављевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар