Ništa od velikog pojačanja! Haruna od Zvezde traži 700.000 evra!

Rukovodstvo crveno-belih spremno da Nigerijcu ponudi duplo manju cifru.

Fudbal 19.12.2016 | 21:00
Ništa od velikog pojačanja! Haruna od Zvezde traži 700.000 evra!
Dolazak nekadašnjeg reprezentativca Nigerije i veziste Dinama iz Kijeva Lukamana Harune u Crvenu zvezdu nije tako izvestan kao što se u prvom trenutku činilo, piše dnevni list Inforemer.

Naime, kako prenosi pomenuti dnevnik Haruna je od Crvene zvezde tražio astronomska godišnja primanja od 700.000 evra. Sa druge strane rukovodstvo crveno-belih spremno je da Haruni „iskešira“ godišnja primanja od 350.000 evra.

Izvor Informera tvrdi da cenkanja sa nigerijskim vezistom neće biti, odnosno da imaju spremne i druge opcije.

Takođe, sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević otkrio je za Informer da je pored Harune na spisku potencijalnih pojačanja još jedan stranac, kao i nekoliko fudbalera iz domaćih klubova.

„Osim Harune, fokusirani smo na domaće tržište. Sa napadačem Nemanjom Milićem iz Spartaka praktično smo sve dogovorili. Pričali smo i sa Ognjenom Vranješom, kao i sa još desetak igrača. Prošle godine smo se opekli sa Milanom Mitrovićem, koji je u trenutku pregovora još bio igrač Mersina. Kada su videli da ga hoćemo, Turci su počeli da „lupaju“ cifre za obeštećenje i nisu hteli ga puste. Zbog toga smo oprezni“,  rekao je Raosavljević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar