Ухапшен Србин који је прије 30 година убио свог љубавника

Аустријска полиција је, игром случаја, хапшењем једног 56-огодишњег држављанина Србије у Бечу, рјешила убиство које је почињено прије три деценије у њемачком граду Минхену, преносе данас бечки медији.

Свијет 19.12.2016 | 16:26
Ухапшен Србин који је прије 30 година убио свог љубавника
Србин је осумњичен да је убио осамдесетогодишњег мушкарца Франца С. који је припадао хомосексуалној сцени, а који је у својој кући доводио младиће.

У то вријеме, тада 25- годишњи Србин се наводно проституисао у Минхену. Убиство се догодило 16. јануара 1986. године, а 80-годишњака је убио када га је овај довео кући у намјери да имају секс.

Негдје око 9 сати увече Франц С. је телефонирао пријатељу са којим је живио, и рекао му да има друштво и да ће младић преспавати код њега.

Пријатељ га је сутрадан пронашао мртвог, са разбијеном лобањом. Млади Србин је нестао, а како се испоставило, одмах након убиства је опљачкао старца.

Криминолози из Минхена, прије неколико мјесеци, поново су покренули потрагу за осумњиченим за убиство почињено јануара 1986. године.

Наиме, њемачка полиција наишла је на отиске прстију једног мушкарца, који су пронађени у Словенији, а истрага је показала да, у међувремену, осумњичени живи у Бечу, преноси штампа.

Када је полиција у Минхену сазнала да је ухапшен осумњичени Србин одмах су послали своје представнике у Беч на саслушање.

Током саслушања осумњичени је признао злочин из 1986.године, након чега је изручен њемачким властима.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ДНК анализа

19.12.2016 16:08

Данас могу да се открију многи трагови ДНк анализом ако су остали сачувани као длаке из косе.Осамдесетих то није могло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ицх

19.12.2016 16:42

Србин а педер! Па дје то има?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срс

19.12.2016 17:02

Хахахахаха,Краљ си мајке ми хехехехе