ЕЛ - Звезда кренула у Атину: Покушаћемо да им парирамо...

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у Атину на меч 13.кола Евролиге са Олимпијакосом.

Кошарка 19.12.2016 | 20:45
ЕЛ - Звезда кренула у Атину: Покушаћемо да им парирамо...
Звезда се поново налази у пакленом ритму мечева, али у Атину путује у сјајном расположењу после три бриљантне утакмице. У року од само шест дана Звезде је декласирала Будућност у Подгорици, Маклаби у Београду и МЗТ у Скопљу са преко 20 поена предности.

Ипак, тренер кола у Евролиги Дејан Радоњић зна колико тежак посао чека црвено-беле. Олимпијакос је трећи на табели са скором 8-4, а Звезда има 5 победа и 7 пораза.

"Идемо у госте екипи Олимпијакоса, однос између наших клубова је добро познат, као и квалитет екипе Олимпијакоса. Ово је још једна у низу врло тешких утакмица које играмо током децембра. Без обзира на изостанак Принтезиса и Хекета, шампион Грчке има толико играча огромног искуства и квалитета који могу да играју евролигашке мечеве на врхунском нивоу. Играмо и против тима који попут нас, нема пораз у домаћем шампионату. Због свега наведеног, свесни смо да нас чека изузетно тежак меч и изузетно добар и јак тим. Покушаћемо да им парирамо и да одиграмо још једну добру утакмицу, која нам долази на средини у овој серији напорних и тешких мечева које играмо у децембру", рекао је пред полазак тренер црвено-белих.

Екипа ће по доласку у Атину одрадити један од два предвиђена тренинга у понедељак увече у време одигравања утакмице у Пиреју, други током преподнева на дан утакмице.

Повратак у Београд из Атине, планиран је за среду у касним поподневним часовима, екипа Дејана Радоњића одмах почиње и припреме за дуел са Реалом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар