EL - Zvezda krenula u Atinu: Pokušaćemo da im pariramo...

Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u Atinu na meč 13.kola Evrolige sa Olimpijakosom.

Košarka 19.12.2016 | 20:45
EL - Zvezda krenula u Atinu: Pokušaćemo da im pariramo...
Zvezda se ponovo nalazi u paklenom ritmu mečeva, ali u Atinu putuje u sjajnom raspoloženju posle tri briljantne utakmice. U roku od samo šest dana Zvezde je deklasirala Budućnost u Podgorici, Maklabi u Beogradu i MZT u Skoplju sa preko 20 poena prednosti.

Ipak, trener kola u Evroligi Dejan Radonjić zna koliko težak posao čeka crveno-bele. Olimpijakos je treći na tabeli sa skorom 8-4, a Zvezda ima 5 pobeda i 7 poraza.

"Idemo u goste ekipi Olimpijakosa, odnos između naših klubova je dobro poznat, kao i kvalitet ekipe Olimpijakosa. Ovo je još jedna u nizu vrlo teških utakmica koje igramo tokom decembra. Bez obzira na izostanak Printezisa i Heketa, šampion Grčke ima toliko igrača ogromnog iskustva i kvaliteta koji mogu da igraju evroligaške mečeve na vrhunskom nivou. Igramo i protiv tima koji poput nas, nema poraz u domaćem šampionatu. Zbog svega navedenog, svesni smo da nas čeka izuzetno težak meč i izuzetno dobar i jak tim. Pokušaćemo da im pariramo i da odigramo još jednu dobru utakmicu, koja nam dolazi na sredini u ovoj seriji napornih i teških mečeva koje igramo u decembru", rekao je pred polazak trener crveno-belih.

Ekipa će po dolasku u Atinu odraditi jedan od dva predviđena treninga u ponedeljak uveče u vreme odigravanja utakmice u Pireju, drugi tokom prepodneva na dan utakmice.

Povratak u Beograd iz Atine, planiran je za sredu u kasnim popodnevnim časovima, ekipa Dejana Radonjića odmah počinje i pripreme za duel sa Realom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar