Корњачо, умри! Ја хоћу твог мужа...

Јао боже, зашто овакве пјевачице имају добре фрајере за мужеве?! Даса као што је Неша треба да те остави и да мене запроси, поручила фолкерка колегиници.

Свијет 18.12.2016 | 21:45
Корњачо, умри! Ја хоћу твог мужа...
Мира Шкорић (46) хоће да отме мужа Драгици Радосављевић Цакани (59)! Фолкерка се намерачила на адвоката Небојшу Негића (64), у кога је потајно заљубљена!

Шкорићка је недавно на снимању „Грандове“ емисије срела Цакану и одмах ју је жестоко испрозивала.

"Јао боже, зашто овакве пјевачице имају добре фрајере за мужеве?! Ето, фаца као што је Неша треба да те остави и да мене запроси! Шта ће таквом даси оваква корњача", запитала се Мира, а Цакана је само преврнула очима и прошла поред ње.

Тим поводомпјевачица је за Курир.рс је потврдила да је Шкорићка одавно бацила око на њеног мужа.

"Мира ми је рекла: Ајде, бре, кад ћеш више да умреш да се ја удам за Нешу, корњачо једна! Тако ме она зове", каже пјевачица.

Тврди да се њих двије годинама тако шале. Али у свакој шали има мало истине...

"Кад год ме види, Мира ми каже: Ти све боље изгледаш, а ја мислила да си готова. Ако буде стрпљива, можда и дочека. Неша обожава Миру, она је наша другарица сто година, а то је најважније у овом послу. Тако искрених пријатељстава мало има. Једино њој могу да препустим мужа, а и Неша увијек говори да је она супер згодна и добра особа", каже пјевачица, која се увелико припрема за новогодишњи наступ на тргу у Лесковцу.

А шта на све то каже Цаканин муж?

"Мира је предивна и емотивна особа. Често љетујемо заједно и некако дијелимо интиму. Одувијек сам је сматрао најзгоднијом, најлепшом и најсексепилнијом женом на Балкану", каже Негић.

(Курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

комсија

19.12.2016 17:44

Такве су све зене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

19.12.2016 22:28

Криза морала у свему,

ОДГОВОРИТЕ
Name

дик

20.12.2016 14:09

Бил се мира удала замене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.12.2016 19:05

Треба јој спонзор

ОДГОВОРИТЕ