Kornjačo, umri! Ja hoću tvog muža...

Jao bože, zašto ovakve pjevačice imaju dobre frajere za muževe?! Dasa kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi, poručila folkerka koleginici.

Svijet 18.12.2016 | 21:45
Kornjačo, umri! Ja hoću tvog muža...
Mira Škorić (46) hoće da otme muža Dragici Radosavljević Cakani (59)! Folkerka se nameračila na advokata Nebojšu Negića (64), u koga je potajno zaljubljena!

Škorićka je nedavno na snimanju „Grandove“ emisije srela Cakanu i odmah ju je žestoko isprozivala.

"Jao bože, zašto ovakve pjevačice imaju dobre frajere za muževe?! Eto, faca kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi! Šta će takvom dasi ovakva kornjača", zapitala se Mira, a Cakana je samo prevrnula očima i prošla pored nje.

Tim povodompjevačica je za Kurir.rs je potvrdila da je Škorićka odavno bacila oko na njenog muža.

"Mira mi je rekla: Ajde, bre, kad ćeš više da umreš da se ja udam za Nešu, kornjačo jedna! Tako me ona zove", kaže pjevačica.

Tvrdi da se njih dvije godinama tako šale. Ali u svakoj šali ima malo istine...

"Kad god me vidi, Mira mi kaže: Ti sve bolje izgledaš, a ja mislila da si gotova. Ako bude strpljiva, možda i dočeka. Neša obožava Miru, ona je naša drugarica sto godina, a to je najvažnije u ovom poslu. Tako iskrenih prijateljstava malo ima. Jedino njoj mogu da prepustim muža, a i Neša uvijek govori da je ona super zgodna i dobra osoba", kaže pjevačica, koja se uveliko priprema za novogodišnji nastup na trgu u Leskovcu.

A šta na sve to kaže Cakanin muž?

"Mira je predivna i emotivna osoba. Često ljetujemo zajedno i nekako dijelimo intimu. Oduvijek sam je smatrao najzgodnijom, najlepšom i najseksepilnijom ženom na Balkanu", kaže Negić.

(Kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

komsija

19.12.2016 17:44

Takve su sve zene!

ODGOVORITE
Name

Brod

19.12.2016 22:28

Kriza morala u svemu,

ODGOVORITE
Name

dik

20.12.2016 14:09

Bil se mira udala zamene

ODGOVORITE
Name

Milan

20.12.2016 19:05

Treba joj sponzor

ODGOVORITE