Доктор је близу преласка у Ф1?!

Грацијано Роси, отац Мото ГП легенде који је некада и сам лудовао на два точка тврди како је његов син јако близу преласка у најбржи циркус.

Остали спортови 19.12.2016 | 10:15
Доктор је близу преласка у Ф1?!
По Грацијану Росију, оцу славног мотоциклисте Јамахе, његов син је „веома близу“ преласку у Формулу 1. Уколико се деси да Валентино Роси једнога дана заиста активно, односно такмичарски улети у болид Формуле 1 то ће бити трансфер који ће ући у анале ауто - мото спорта. Наиме, Итаљан је још 2004. тестирао Фераријев болид, а од тада је више пута довођен у везу са елитним спортом на четири точка

„Валентино је јако близу часа када ће возити Формулу 1! То је зато што је после Мото ГП једина ствар која може поредити са Формулом 1“, рекао је Грацијано Роси за званичну Мото ГП интернет страницу.

„Уколико прекосутра Валентино и даље буде желео да помера границе и вози све брже и брже ја мислим да он то заиста и може. Кажем да може јер заиста није битно да ли је реч о релију, туринг шампионату, или наравно о Формули 1. То ће се десити оног тренутка када он сам одлучи и када буде најбољи, неприкосновен на целом свету“, закључио је Грацијано Роси.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар