Doktor je blizu prelaska u F1?!

Gracijano Rosi, otac Moto GP legende koji je nekada i sam ludovao na dva točka tvrdi kako je njegov sin jako blizu prelaska u najbrži cirkus.

Ostali sportovi 19.12.2016 | 10:15
Doktor je blizu prelaska u F1?!
Po Gracijanu Rosiju, ocu slavnog motocikliste Jamahe, njegov sin je „veoma blizu“ prelasku u Formulu 1. Ukoliko se desi da Valentino Rosi jednoga dana zaista aktivno, odnosno takmičarski uleti u bolid Formule 1 to će biti transfer koji će ući u anale auto - moto sporta. Naime, Italjan je još 2004. testirao Ferarijev bolid, a od tada je više puta dovođen u vezu sa elitnim sportom na četiri točka

„Valentino je jako blizu časa kada će voziti Formulu 1! To je zato što je posle Moto GP jedina stvar koja može porediti sa Formulom 1“, rekao je Gracijano Rosi za zvaničnu Moto GP internet stranicu.

„Ukoliko prekosutra Valentino i dalje bude želeo da pomera granice i vozi sve brže i brže ja mislim da on to zaista i može. Kažem da može jer zaista nije bitno da li je reč o reliju, turing šampionatu, ili naravno o Formuli 1. To će se desiti onog trenutka kada on sam odluči i kada bude najbolji, neprikosnoven na celom svetu“, zaključio je Gracijano Rosi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar