Шокантна понуда за Ибрахимовића - 143.000.000 евра! Није довољно...

Ветеран игра сјајно и жели да остане у Манчестер Јунајтеду!

Фудбал 19.12.2016 | 11:30
Шокантна понуда за Ибрахимовића - 143.000.000 евра! Није довољно...
Кинези су се спремили да направе још један зимски-дар-мар на фудбалској пијаци. Прошле зиме су трансферима Рамиреса, Лавеција и осталих звезда уздрмали Европу, а сада су отишли корак даље и напали највеће звезде светског фудбала. Међу њима и Златана Ибрахимовића!

Острвски медији пишу да је Златан добио понуду из Кине вредну 143.000.000 евра, али да није заинтересован за селидбу на Далеки исток. Има уговор да Манчестер Јунајтедом до краја сезоне, али и Мурињову реч да ће сарадња бити продужена за још годину дана.

„У мојој глави сам млад и осећам се као 20-годишњак. Осећам се свеже, добро и жељан сам фудбала. Дошао сам да играм и док год сам потребан тиму, бићу ту“, рекао је Ибрахимовић.

Иако има 35 година, и даље игра у врхунској форми и најзаслужнији је што је Манчестер Јунајтед везао три победе у Премијер лиги.

Откако је напунио 30 година, Златан је одиграо 170 утакмица и постигао је 151 гол уз 70 асистенција што су невероватне бројке. Зато Кинези немају ништа против да плате бруталну суму за Златана. Осим што је и даље на врхунском нивоу, Ибрахимовић би као маркетиншка икона помогао кинеском фудбалу. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар