Šokantna ponuda za Ibrahimovića - 143.000.000 evra! Nije dovoljno...

Veteran igra sjajno i želi da ostane u Mančester Junajtedu!

Fudbal 19.12.2016 | 11:30
Šokantna ponuda za Ibrahimovića - 143.000.000 evra! Nije dovoljno...
Kinezi su se spremili da naprave još jedan zimski-dar-mar na fudbalskoj pijaci. Prošle zime su transferima Ramiresa, Lavecija i ostalih zvezda uzdrmali Evropu, a sada su otišli korak dalje i napali najveće zvezde svetskog fudbala. Među njima i Zlatana Ibrahimovića!

Ostrvski mediji pišu da je Zlatan dobio ponudu iz Kine vrednu 143.000.000 evra, ali da nije zainteresovan za selidbu na Daleki istok. Ima ugovor da Mančester Junajtedom do kraja sezone, ali i Murinjovu reč da će saradnja biti produžena za još godinu dana.

„U mojoj glavi sam mlad i osećam se kao 20-godišnjak. Osećam se sveže, dobro i željan sam fudbala. Došao sam da igram i dok god sam potreban timu, biću tu“, rekao je Ibrahimović.

Iako ima 35 godina, i dalje igra u vrhunskoj formi i najzaslužniji je što je Mančester Junajted vezao tri pobede u Premijer ligi.

Otkako je napunio 30 godina, Zlatan je odigrao 170 utakmica i postigao je 151 gol uz 70 asistencija što su neverovatne brojke. Zato Kinezi nemaju ništa protiv da plate brutalnu sumu za Zlatana. Osim što je i dalje na vrhunskom nivou, Ibrahimović bi kao marketinška ikona pomogao kineskom fudbalu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar