Трансфер бомба у Њемачкој!

Моћни Бајерн запечатио трансфере двојице репрезентативаца Немачке! Један ће бити плаћен 25.000.000 евра, други долази без обештећења.

Фудбал 19.12.2016 | 10:30
Трансфер бомба у Њемачкој!
Оно што вреди у Немачкој, обично заврши у Бајерну. Баварци воле да купују најбоље домаће производе, а ретки су они у Бундеслиги који су одолели зову гигианта из Минхена.

Познато је да Баварци добар део својих куповина завршавају пре почетка прелазног рока као што је то био случај са Нојером, Гецеом, Левандовским, Хумелсом... Али сада су надмашили себе јер су капарисали појачања пола године унапред. За следеће лето су капарисали тандем немачких репрезентативаца из Хофенехајма!

Билд јавља (а Билд не греши са оваквим вестима) да је Бајерн све завршио око довођења Никласа Зулеа и Себастијана Рудија из Хофенхајма и да ће се њих двојица на крају сезоне прикључити Анћелотијевом тиму.

Никалс Зуле је један од најталентованијих немачких штопера, има 21 годину и постао је један од најтраженијих штопера у Европи. Желели су га милански великани које је сурово одјавио, а био је и велика жеља Антонија Контеа у Челсију. Међутим, угабио га је Бајерн за суму од 25.000.000 евра колико ће Хофенхјаму бити исплаћено на име обештећења. Малди штопер ће потписати петогодишњи уговор са Баварцима.

Руди је пет година старији од Зулеа, игра у везном реду, али може да покрије и позицију десног бочног. Каријеру је почео у Штутгарту, а  од 2010. је у Хофенхајму. За репрезентацију Немачке је дебитовао 2014. године а од тада је уписао 12 наступа за селекцију Јоакима Лева. Желели су га Евертон и Милан, с обзиром да је ушао у последњу годину уговора, али је и њега капарисао Бајерн па ће се Руди на крају сезоне преслити на Алијанц Арену као слободан играч. Потписаће уговор са Бајерном до 2020. године.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар