Transfer bomba u Njemačkoj!

Moćni Bajern zapečatio transfere dvojice reprezentativaca Nemačke! Jedan će biti plaćen 25.000.000 evra, drugi dolazi bez obeštećenja.

Fudbal 19.12.2016 | 10:30
Transfer bomba u Njemačkoj!
Ono što vredi u Nemačkoj, obično završi u Bajernu. Bavarci vole da kupuju najbolje domaće proizvode, a retki su oni u Bundesligi koji su odoleli zovu gigianta iz Minhena.

Poznato je da Bavarci dobar deo svojih kupovina završavaju pre početka prelaznog roka kao što je to bio slučaj sa Nojerom, Geceom, Levandovskim, Humelsom... Ali sada su nadmašili sebe jer su kaparisali pojačanja pola godine unapred. Za sledeće leto su kaparisali tandem nemačkih reprezentativaca iz Hofenehajma!

Bild javlja (a Bild ne greši sa ovakvim vestima) da je Bajern sve završio oko dovođenja Niklasa Zulea i Sebastijana Rudija iz Hofenhajma i da će se njih dvojica na kraju sezone priključiti Anćelotijevom timu.

Nikals Zule je jedan od najtalentovanijih nemačkih štopera, ima 21 godinu i postao je jedan od najtraženijih štopera u Evropi. Želeli su ga milanski velikani koje je surovo odjavio, a bio je i velika želja Antonija Kontea u Čelsiju. Međutim, ugabio ga je Bajern za sumu od 25.000.000 evra koliko će Hofenhjamu biti isplaćeno na ime obeštećenja. Maldi štoper će potpisati petogodišnji ugovor sa Bavarcima.

Rudi je pet godina stariji od Zulea, igra u veznom redu, ali može da pokrije i poziciju desnog bočnog. Karijeru je počeo u Štutgartu, a  od 2010. je u Hofenhajmu. Za reprezentaciju Nemačke je debitovao 2014. godine a od tada je upisao 12 nastupa za selekciju Joakima Leva. Želeli su ga Everton i Milan, s obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora, ali je i njega kaparisao Bajern pa će se Rudi na kraju sezone presliti na Alijanc Arenu kao slobodan igrač. Potpisaće ugovor sa Bajernom do 2020. godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar