Врањеш о Звезди: Да, звао ме је Терзић…

Дефанзивац репрезентације БиХ Огњен Врањеш потврдио за МОНДО да је у преговорима са Црвеном звездом.

Фудбал 18.12.2016 | 19:30
Врањеш о Звезди: Да, звао ме је Терзић…
Некадашњи фудбалер бањачког Борца и Црвене звезде Огњен Врањеш могао би поново да се врати на Маракану.

Дефанзивац који би ових дана требао раскинути уговор са руским Томом потврдио је за МОНДО да је на мети Црвене звезде и да су преговори са црвено-бијелима практично већ отпочели.

"Причао сам са Звезданом Терзићем, нисмо се још успјели договорити око свега. Искрено волио бих да о свему овоме причате са њим“, рекао је Врањеш за МОНДО.

Фудбалер који је био члан Звезде од 2009. до 2011. године, али са само четири одиграна меча у црвено-бијелом дресу, био је близу повратка на Маракану и прије двије године.

Тада преговори нису окончани успјешно и Врањеш је отишао у турски Газијантеп, а репрезентативац БиХ каже да су се и овај пут преговори мало одужили.

„Исто је као и први пут“, прокоментарисао је Врањеш.

Иако је његов прелазак у неким медијима најављен као готова ствар, он сам подсјећа да је још под важећим уговором са клубом из Томска.

„Јануарски прелазни рок још није почео, а ја још нисам раскинуо уговор са својим клубом тако да нисам слободан играч“.

Ипак, воља Врањеша да дође у Звезду није упитна.

"Свакако бих волио да опет обучем дрес Црвене звезде, то је неспорно било и први пут. И овај пут иста је жеља, као код свих играча са ових простора, да се обуче дрес Звезде. Али није све до мене, видјећемо шта ће на крају да буде“, рекао је Врањеш на крају разговора за МОНДО.

Врањеш је послије Борца и Црвене звезде играо за Напредак из Крушевца, Шериф, Краснодар, Аланију, Елазигспор, Газијантеп, Спортинг Хихон и Том из Томска.

Од 2010. редовно је на списку репрезентације БиХ с којом је учествовао и на Мундијалу 2014 у Бразилу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар