Vranješ o Zvezdi: Da, zvao me je Terzić…

Defanzivac reprezentacije BiH Ognjen Vranješ potvrdio za MONDO da je u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Fudbal 18.12.2016 | 19:30
Vranješ o Zvezdi: Da, zvao me je Terzić…
Nekadašnji fudbaler banjačkog Borca i Crvene zvezde Ognjen Vranješ mogao bi ponovo da se vrati na Marakanu.

Defanzivac koji bi ovih dana trebao raskinuti ugovor sa ruskim Tomom potvrdio je za MONDO da je na meti Crvene zvezde i da su pregovori sa crveno-bijelima praktično već otpočeli.

"Pričao sam sa Zvezdanom Terzićem, nismo se još uspjeli dogovoriti oko svega. Iskreno volio bih da o svemu ovome pričate sa njim“, rekao je Vranješ za MONDO.

Fudbaler koji je bio član Zvezde od 2009. do 2011. godine, ali sa samo četiri odigrana meča u crveno-bijelom dresu, bio je blizu povratka na Marakanu i prije dvije godine.

Tada pregovori nisu okončani uspješno i Vranješ je otišao u turski Gazijantep, a reprezentativac BiH kaže da su se i ovaj put pregovori malo odužili.

„Isto je kao i prvi put“, prokomentarisao je Vranješ.

Iako je njegov prelazak u nekim medijima najavljen kao gotova stvar, on sam podsjeća da je još pod važećim ugovorom sa klubom iz Tomska.

„Januarski prelazni rok još nije počeo, a ja još nisam raskinuo ugovor sa svojim klubom tako da nisam slobodan igrač“.

Ipak, volja Vranješa da dođe u Zvezdu nije upitna.

"Svakako bih volio da opet obučem dres Crvene zvezde, to je nesporno bilo i prvi put. I ovaj put ista je želja, kao kod svih igrača sa ovih prostora, da se obuče dres Zvezde. Ali nije sve do mene, vidjećemo šta će na kraju da bude“, rekao je Vranješ na kraju razgovora za MONDO.

Vranješ je poslije Borca i Crvene zvezde igrao za Napredak iz Kruševca, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon i Tom iz Tomska.

Od 2010. redovno je na spisku reprezentacije BiH s kojom je učestvovao i na Mundijalu 2014 u Brazilu.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar