АБА: Партизан десеткован чека Морнар!

Тренер црно-белих Александар Џикић има великих проблема са саставом тима, али очекује да ће његова екипа одиграти боље против Барана него у првом колу АБА лиге.

Кошарка 18.12.2016 | 08:45
АБА: Партизан десеткован чека Морнар!
Партизан у недељу од 12.30 часова у дворани Александар Николић дочекује Морнар у 14. колу АБА лиге.

Тренер црно-белих Александар Џикић има великих проблема са саставом тима.

"Услед објективних проблема, нисмо били у могућности да се за ову утакмицу припремамо у Пиониру, практично ћемо после Бешикташа први пут ући у дворану пред меч с Морнаром. Уз то, имамо озбиљних проблема с повредама и здрављем играча, за неколико њих нећемо знати да ли играју или не све до самог почетка", изјавио је Џикић.

Он се, упркос свему, нада се да ће његова екипа одиграти боље него у Бару, на старту нове сезоне, када су однели победу у последњим тренуцима меча (58:57).

"У Бару смо победили одбраном њиховог последњег напада, надам се да ћемо одиграти боље овога пута", додао је Џикић.

Са учинком од 10 победа и три пораза, Партизан се налази на деоби другог места у регионалној лиги, док је Морнар до сада уписао четири тријумфа и девет пораза.

Вања Маринковић, упркос стању на табели, тврди да ће црно-бели имати веома озбиљног ривала наспрам себе у матине термину у недељу.

"На почетку сезоне смо одиграли тешку утакмицу у Бару и уверили се у квалитете противника. Неколико наших играча има здравствене проблеме, али упркос томе, ми морамо да сутра дамо све од себе и одиграмо с максималном концентрацијом и у одбрани и у нападу", рекао је кошаркаш Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар