ABA: Partizan desetkovan čeka Mornar!

Trener crno-belih Aleksandar Džikić ima velikih problema sa sastavom tima, ali očekuje da će njegova ekipa odigrati bolje protiv Barana nego u prvom kolu ABA lige.

Košarka 18.12.2016 | 08:45
ABA: Partizan desetkovan čeka Mornar!
Partizan u nedelju od 12.30 časova u dvorani Aleksandar Nikolić dočekuje Mornar u 14. kolu ABA lige.

Trener crno-belih Aleksandar Džikić ima velikih problema sa sastavom tima.

"Usled objektivnih problema, nismo bili u mogućnosti da se za ovu utakmicu pripremamo u Pioniru, praktično ćemo posle Bešiktaša prvi put ući u dvoranu pred meč s Mornarom. Uz to, imamo ozbiljnih problema s povredama i zdravljem igrača, za nekoliko njih nećemo znati da li igraju ili ne sve do samog početka", izjavio je Džikić.

On se, uprkos svemu, nada se da će njegova ekipa odigrati bolje nego u Baru, na startu nove sezone, kada su odneli pobedu u poslednjim trenucima meča (58:57).

"U Baru smo pobedili odbranom njihovog poslednjeg napada, nadam se da ćemo odigrati bolje ovoga puta", dodao je Džikić.

Sa učinkom od 10 pobeda i tri poraza, Partizan se nalazi na deobi drugog mesta u regionalnoj ligi, dok je Mornar do sada upisao četiri trijumfa i devet poraza.

Vanja Marinković, uprkos stanju na tabeli, tvrdi da će crno-beli imati veoma ozbiljnog rivala naspram sebe u matine terminu u nedelju.

"Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo s maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu", rekao je košarkaš Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar