Луди камен: Оженио се Давор Штефанек

Да је 2016. година дефинитивно пресудна у животу најбољег српског рвача Давора Штефанека, најбоље говори и то што је наш златни олимпијац данас "стао на луди камен".

Србија 17.12.2016 | 21:24
Луди камен: Оженио се Давор Штефанек
Давор и изабраница његовог срца Долорес вјенчали су се у 15.40 часова у прелијепом амбијенту суботичке Градске куће. Рвач је тако освојио још једно злато, бурму, а он и његова супруга блистали су од среће и задовољства.

Вјенчање је одржано у Великој вијећници Градске куће у присуству чланова породица, најближих и најбољих пријатеља, његовог тренера, спортских радника, а прије и по завршетку церемоније вјенчања срећни младенци су се фотографисали у холу најљепше суботичке грађевине.


Фото: Биљана Вучковћ / РАС Србија

Рвач који је усрећио цијелу нацију освојивши златну медаљу на овогодишњим Олимпијским играма у Рију запросио је своју дјевојку Долорес 9. септембра на коктелу у Клубу посланика на Дедињу.

Убрзо након тога, док су били на одмору у Венецији, објавили су на Инстаграму селфи испод којег су написали: "И тако нас троје у Италији" што значи да ће сљедеће године постати и родитељи.

Након судбоносног "да", младенци су се упутили у ресторан гдје су их чекали гости
Излазећи из Градске куће послије вјенчања један од гостију Давора Штефанека рекао је: "Е, нека је њега неко туширао"!

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар