Ludi kamen: Oženio se Davor Štefanek

Da je 2016. godina definitivno presudna u životu najboljeg srpskog rvača Davora Štefaneka, najbolje govori i to što je naš zlatni olimpijac danas "stao na ludi kamen".

Srbija 17.12.2016 | 21:24
Ludi kamen: Oženio se Davor Štefanek
Davor i izabranica njegovog srca Dolores vjenčali su se u 15.40 časova u prelijepom ambijentu subotičke Gradske kuće. Rvač je tako osvojio još jedno zlato, burmu, a on i njegova supruga blistali su od sreće i zadovoljstva.

Vjenčanje je održano u Velikoj vijećnici Gradske kuće u prisustvu članova porodica, najbližih i najboljih prijatelja, njegovog trenera, sportskih radnika, a prije i po završetku ceremonije vjenčanja srećni mladenci su se fotografisali u holu najljepše subotičke građevine.


Foto: Biljana Vučkovć / RAS Srbija

Rvač koji je usrećio cijelu naciju osvojivši zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Riju zaprosio je svoju djevojku Dolores 9. septembra na koktelu u Klubu poslanika na Dedinju.

Ubrzo nakon toga, dok su bili na odmoru u Veneciji, objavili su na Instagramu selfi ispod kojeg su napisali: "I tako nas troje u Italiji" što znači da će sljedeće godine postati i roditelji.

Nakon sudbonosnog "da", mladenci su se uputili u restoran gdje su ih čekali gosti
Izlazeći iz Gradske kuće poslije vjenčanja jedan od gostiju Davora Štefaneka rekao je: "E, neka je njega neko tuširao"!

(Blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar