Зашто жене варају мужеве са млађима?

Ожењени мушкарци требали би пронаћи начин како да зачине ствари у својој спаваћој соби уколико не желе да их супруга остави због млађег мушкарца.

Свијет 16.12.2016 | 22:24
Зашто жене варају мужеве са млађима?
У анкети у којој је учествовало 11.000 удатих жена, откривено је да њих седам од 10 тражи млађе љубавнике када варају мужеве. Главни разлог је сексуална (не)испуњеност.

Четрдесетседмогодишња жена чији је идентитет заштићен рекла је да авантура с млађим мушкарцем изазива осмијех на њеном лицу.

“Мој брак је добар и још волим свог супруга. Али ја се не подмлађујем и авантуре с млађим мушкарцима ми помаже да се осјећам боље и побољшам своју женственост. Сексуално сам задовољна и имам осмијех на лицу, а то има позитиван учинак на мој брак”, казала је.

Анкета је открила како 68 одсто удатих жена које варају своје мужеве то раде с млађим мушкарцима, а идеалне године су 34.

Док их је већина рекла да бирају млађе због бољег секса, други разлози су што се осјећају женственије и имају више самопоуздања.

Анкету је провела страница за упознавање Глееден.

(Клиx.ба)
(Фото: Илустрација)
 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

матори

16.12.2016 21:29

Због секца наравно двапут је двапут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

16.12.2016 22:03

МУСКАРЦИ су оптерецени послом и бригом како да прехране породицу. Због тога њима није толико пуно стало до секса као зенама које умјесто да размисљам о томе како це сацувати и унапредити поверени јој дом: задовољити муза и васпитани дјецу размусљају о томе како да буду задовољне у кревету и по цијену преваре у браку. ЗАТО је Бог наредио да се зене боје свога муза јер зене незнају да буду музу своме одане, послусне и вјерне!

Name

кама-гра сутра

16.12.2016 22:49

Ал нек матори тресне гел кесицу и има да памти сеx за сва времена.И репризу... и репризу... и ре...

Name

Није само секс

17.12.2016 09:30

То је однос гдје старија зена је супериорнија и осјеца веце самопоуздање него с врсњаком и старијим. Лицно нисам имала везу с младјим јер као једна задњих потомака породице која је скоро нестала имам пуно коцница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

17.12.2016 17:51

О цему ми прицамо, ја изасао и пола сата тразили гдје цемо сјести (увјек казе да је то позната ( Кад је требало да се поруци( није зедна ни гладна( Кад сам ја поруцио повикала да це и она то! Стигло јело и пице све је врло брзо унистила. Ја сам за исто требао несто дузе и она поцне са мојим хљебом да брисе тањир. Затим поце ми залосно реци да не зна стаце јер има дугова висе од 2000КМ. Ја сам устао одвезао гдје је она рекла а нисам је ни питао колико има ГОДИНА. До данс је нисам видио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хе хе хе

17.12.2016 20:55

Зене варају музеве и обратно из једног јединог разлога,зато сто их воле.Да их не воле,онда би их оставили. Ето,и ја волим своју зену. Да ли она воли мене... ееее то вероватно знају комсије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

18.12.2016 06:57

Сад знам сто ми зена са смеском на лицу обавља куцне послове.

ОДГОВОРИТЕ