Zašto žene varaju muževe sa mlađima?

Oženjeni muškarci trebali bi pronaći način kako da začine stvari u svojoj spavaćoj sobi ukoliko ne žele da ih supruga ostavi zbog mlađeg muškarca.

Svijet 16.12.2016 | 22:24
Zašto žene varaju muževe sa mlađima?
U anketi u kojoj je učestvovalo 11.000 udatih žena, otkriveno je da njih sedam od 10 traži mlađe ljubavnike kada varaju muževe. Glavni razlog je seksualna (ne)ispunjenost.

Četrdesetsedmogodišnja žena čiji je identitet zaštićen rekla je da avantura s mlađim muškarcem izaziva osmijeh na njenom licu.

“Moj brak je dobar i još volim svog supruga. Ali ja se ne podmlađujem i avanture s mlađim muškarcima mi pomaže da se osjećam bolje i poboljšam svoju ženstvenost. Seksualno sam zadovoljna i imam osmijeh na licu, a to ima pozitivan učinak na moj brak”, kazala je.

Anketa je otkrila kako 68 odsto udatih žena koje varaju svoje muževe to rade s mlađim muškarcima, a idealne godine su 34.

Dok ih je većina rekla da biraju mlađe zbog boljeg seksa, drugi razlozi su što se osjećaju ženstvenije i imaju više samopouzdanja.

Anketu je provela stranica za upoznavanje Gleeden.

(Klix.ba)
(Foto: Ilustracija)
 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

матори

16.12.2016 21:29

Због сеkcа наравно двапут је двапут

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

16.12.2016 22:03

MUSKARCI su optereceni poslom i brigom kako da prehrane porodicu. Zbog toga njima nije toliko puno stalo do seksa kao zenama koje umjesto da razmisljam o tome kako ce sacuvati i unaprediti povereni joj dom: zadovoljiti muza i vaspitani djecu razmusljaju o tome kako da budu zadovoljne u krevetu i po cijenu prevare u braku. ZATO je Bog naredio da se zene boje svoga muza jer zene neznaju da budu muzu svome odane, poslusne i vjerne!

Name

kama-gra sutra

16.12.2016 22:49

Al nek matori tresne gel kesicu i ima da pamti sex za sva vremena.I reprizu... i reprizu... i re...

Name

Nije samo seks

17.12.2016 09:30

To je odnos gdje starija zena je superiornija i osjeca vece samopouzdanje nego s vrsnjakom i starijim. Licno nisam imala vezu s mladjim jer kao jedna zadnjih potomaka porodice koja je skoro nestala imam puno kocnica.

ODGOVORITE
Name

jao

17.12.2016 17:51

O cemu mi pricamo, ja izasao i pola sata trazili gdje cemo sjesti (uvjek kaze da je to poznata ( Kad je trebalo da se poruci( nije zedna ni gladna( Kad sam ja porucio povikala da ce i ona to! Stiglo jelo i pice sve je vrlo brzo unistila. Ja sam za isto trebao nesto duze i ona pocne sa mojim hljebom da brise tanjir. Zatim poce mi zalosno reci da ne zna stace jer ima dugova vise od 2000KM. Ja sam ustao odvezao gdje je ona rekla a nisam je ni pitao koliko ima GODINA. Do dans je nisam vidio.

ODGOVORITE
Name

he he he

17.12.2016 20:55

Zene varaju muzeve i obratno iz jednog jedinog razloga,zato sto ih vole.Da ih ne vole,onda bi ih ostavili. Eto,i ja volim svoju zenu. Da li ona voli mene... eeee to verovatno znaju komsije.

ODGOVORITE
Name

Uh

18.12.2016 06:57

Sad znam sto mi zena sa smeskom na licu obavlja kucne poslove.

ODGOVORITE