Цвајта: Шта ли је Седорф радио на Алијанц арени?!

Да ли је то легендарни Холанђанин на прагу новог посла?

Фудбал 16.12.2016 | 22:10
Цвајта: Шта ли је Седорф радио на Алијанц арени?!
Вечерашње утакмице Цвајте остале се у сенци једне фотографије и спекулација које су се одмах појавиле по немачким медијима - шта је Кларенс Седорф радио на Алијанц арени? Легендарни Холанђанин усликан је у Минхену док је гледао утакмицу Лавова против Хајденхајма (1:1), а машту новинара посебно је распалило то што је Седорф седео у ложи заједно са главним финансијером Минхена, јорданским милионером Хасаном Исмаиком. 

Минхен 1860 иначе нема тренера, тренутно га са клупе водиДанијел Бирофка, пошто је хрватски стручњак Коста Руњаић добио отказ услед јако лоших резултата. Место је, дакле упражњено, Седорф такође нема посао од пре неколико дана, јер је добио откат у Кини, тако да... Сви услови за сарадњу постоје, а да ли ће до ње евентуално и доћи остаје нам да видимо.

До тада, морамо да констатујемо да су Лавови наставили у свом старом добром ритму који подразумева да их не можете ухватити ни за главу ни за реп. Кад год се очекује да крену, да вежу неколико добрих резултата, они киксну. Данас су надиграли Хајденхајм, имали предност од 1:0 голом Саше Молдерса, али су им три бода измакла у финишу када јеШнатерер био прецизан са беле тачке. Минхен би тако на паузу могао и са места које води у трећу лигу уколико сутра Билефелд и Карлсруе славе. 

И у преостала два меча нерешени резултати. Унион Берлин је неочекивано изгубио бодове у дуелу са Гројтером. Дурсун је 10 минута пре краја спасао Детелинаре. У окршају Ауе - Дизелдорф није било голова. 

ЦВАЈТА - 17. КОЛО

Петак:
Унион Берлин - Гројтер Фирт 1:1 (0:0)
/Лајстнер 65 - Дурсун 80/

Ауе - Дизелдорф 0:0

Минхен 1860 - Хајденхајм 1:1 (1:0)
/Молдерс 27 - Шнатерер 72пен/

Субота:
13.00: Санкт Паули - Бохум
13.00: Карлсруе - Брауншвајг

Недеља:
13.30: Хановер - Сандхаузен
13.30: Билефелд - Динамо Дрезден
13.30: Вирцбургер - Штутгарт

Понедељак:
20.15: Нирнберг - Кајзерслаутерн 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар