Cvajta: Šta li je Sedorf radio na Alijanc areni?!

Da li je to legendarni Holanđanin na pragu novog posla?

Fudbal 16.12.2016 | 22:10
Cvajta: Šta li je Sedorf radio na Alijanc areni?!
Večerašnje utakmice Cvajte ostale se u senci jedne fotografije i spekulacija koje su se odmah pojavile po nemačkim medijima - šta je Klarens Sedorf radio na Alijanc areni? Legendarni Holanđanin uslikan je u Minhenu dok je gledao utakmicu Lavova protiv Hajdenhajma (1:1), a maštu novinara posebno je raspalilo to što je Sedorf sedeo u loži zajedno sa glavnim finansijerom Minhena, jordanskim milionerom Hasanom Ismaikom. 

Minhen 1860 inače nema trenera, trenutno ga sa klupe vodiDanijel Birofka, pošto je hrvatski stručnjak Kosta Runjaić dobio otkaz usled jako loših rezultata. Mesto je, dakle upražnjeno, Sedorf takođe nema posao od pre nekoliko dana, jer je dobio otkat u Kini, tako da... Svi uslovi za saradnju postoje, a da li će do nje eventualno i doći ostaje nam da vidimo.

Do tada, moramo da konstatujemo da su Lavovi nastavili u svom starom dobrom ritmu koji podrazumeva da ih ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep. Kad god se očekuje da krenu, da vežu nekoliko dobrih rezultata, oni kiksnu. Danas su nadigrali Hajdenhajm, imali prednost od 1:0 golom Saše Moldersa, ali su im tri boda izmakla u finišu kada jeŠnaterer bio precizan sa bele tačke. Minhen bi tako na pauzu mogao i sa mesta koje vodi u treću ligu ukoliko sutra Bilefeld i Karlsrue slave. 

I u preostala dva meča nerešeni rezultati. Union Berlin je neočekivano izgubio bodove u duelu sa Grojterom. Dursun je 10 minuta pre kraja spasao Detelinare. U okršaju Aue - Dizeldorf nije bilo golova. 

CVAJTA - 17. KOLO

Petak:
Union Berlin - Grojter Firt 1:1 (0:0)
/Lajstner 65 - Dursun 80/

Aue - Dizeldorf 0:0

Minhen 1860 - Hajdenhajm 1:1 (1:0)
/Molders 27 - Šnaterer 72pen/

Subota:
13.00: Sankt Pauli - Bohum
13.00: Karlsrue - Braunšvajg

Nedelja:
13.30: Hanover - Sandhauzen
13.30: Bilefeld - Dinamo Drezden
13.30: Vircburger - Štutgart

Ponedeljak:
20.15: Nirnberg - Kajzerslautern 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar