Хадар одлетео, Макаби бира: Јанакис, Пешић или Казлаускас?!

Ипак, засад још нису добили конкретне понуде, а сва тројица су тренутно без ангажмана.

Кошарка 18.12.2016 | 09:45
Хадар одлетео, Макаби бира: Јанакис, Пешић или Казлаускас?!
Рами Хадар више није тренер Макабија. Понос Израела званично је разрешио тренера дужности и на његовом место као привремено решење поставио Лиора Лубина, досадашњег помоћника.

Управа шестоструког првака Европе, који је синоћ доживео дебакл на гостовању код Црвене звезде, сада креће у потрагу за трајним решењем.

“После утакмице у Београду, затражио сам од управе клуба да ме ослободи уговорне обавезе. Не могу ништа да променим у екипи. Тешка срца одлазим, знам да сам одговоран за резултате у претходном пероду“, навео је Хадар.

Израелски медији наводе да су главни кандидати су Јонас Казлаускас, Панајотис Јанакис и Светислав Пешић. Ипак, засад још нису добили конкретне понуде, а сва тројица су тренутно без ангажмана.

Иначе, Макаби је ове сезоне већ сменио једног тренера, јер је 23. октобра Хадар на клупи заменио Ереза Еделстајна који је такође добио отказ због лоших резултата.

Кошаркаши Макабија везали су три пораза у Евролиги, док су прошлог викенда у националном шампионату изгубили од Хапоела Гилбоа Галила.

У елитном европском такмичењу шестоструки првак Европе за сада има учинак од пет победа и седам пораза.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар