Лоренцо се улизује за Стонерову наклоност!

Шпанац не бира средства не би ли једини Дукатијев носилац ГП титуле постао његова сенка у наступајућој сезони.

Остали спортови 18.12.2016 | 19:45
Лоренцо се улизује за Стонерову наклоност!
Јасно, Кејси Стонер је од самог почетка Дукатијеве романсе са Хорхеом Лоренцом  најпожељнија особа у стручном штабу прошлогодишњег шампиона. Лоренцо то не крије од самог почетка, али сада иде корак даље. Наиме, он тврди да Стонера жели, да ће се трудити да га придобије, али да и други треба да се ангажују не би ли Аустралијанац коначно пристао.

“Кејси је веома талентован и добар у објашњавању. Ако можемо да га искористимо... Већ сам причао да би он требао да ме прати и дели савете”, рекао је Лоренцо и додао како му јеКејси мио упркос чудног карактера.

“Стонер има тежак, спедифичан карактер, али зашто да не покушамо? Јесте, ми већину идеја делимо, али неке нам баш и нису заједничке. Кажем му, али и самом себи да ја умем и да слушам”, рекао је Лоренцо свестан да се Аустралијанац неће упецати само на комплименте.

Конкретна чињеница да је Кејси Стонер једини мотоциклиста који је са Дукатијем освојио титулу у ГП серији поставља његово име високо на небо изнад италијанске екипе. Пошто су ствари већ такве, а зато што из екипе стижу најаве да је сезона 2017. као створена за освајање титуле, онда је све јасно. Стонер се мора привући. По Лоренцу садашњи сарадник у екипи мора постати и њен стални инвентар. Шпанцу је свеједно хоће ли то бити милом или силом!

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар