Lorenco se ulizuje za Stonerovu naklonost!

Španac ne bira sredstva ne bi li jedini Dukatijev nosilac GP titule postao njegova senka u nastupajućoj sezoni.

Ostali sportovi 18.12.2016 | 19:45
Lorenco se ulizuje za Stonerovu naklonost!
Jasno, Kejsi Stoner je od samog početka Dukatijeve romanse sa Horheom Lorencom  najpoželjnija osoba u stručnom štabu prošlogodišnjeg šampiona. Lorenco to ne krije od samog početka, ali sada ide korak dalje. Naime, on tvrdi da Stonera želi, da će se truditi da ga pridobije, ali da i drugi treba da se angažuju ne bi li Australijanac konačno pristao.

“Kejsi je veoma talentovan i dobar u objašnjavanju. Ako možemo da ga iskoristimo... Već sam pričao da bi on trebao da me prati i deli savete”, rekao je Lorenco i dodao kako mu jeKejsi mio uprkos čudnog karaktera.

“Stoner ima težak, spedifičan karakter, ali zašto da ne pokušamo? Jeste, mi većinu ideja delimo, ali neke nam baš i nisu zajedničke. Kažem mu, ali i samom sebi da ja umem i da slušam”, rekao je Lorenco svestan da se Australijanac neće upecati samo na komplimente.

Konkretna činjenica da je Kejsi Stoner jedini motociklista koji je sa Dukatijem osvojio titulu u GP seriji postavlja njegovo ime visoko na nebo iznad italijanske ekipe. Pošto su stvari već takve, a zato što iz ekipe stižu najave da je sezona 2017. kao stvorena za osvajanje titule, onda je sve jasno. Stoner se mora privući. Po Lorencu sadašnji saradnik u ekipi mora postati i njen stalni inventar. Špancu je svejedno hoće li to biti milom ili silom!

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar