Никад није касно: Осуђен у 101.

Британац Ралф Кларк, 101 годину, стари пензионисани возач камиона, проглашен је данас кривим злостављање и силовање двије малољетне сестре, као и злостављање њиховог брата током 70-их и почетком 80-их година прошлог вијека.

Свијет 16.12.2016 | 15:37
Никад није касно: Осуђен у 101.
Кларк је постао настарији Британац који је икада проглашен кривим за неко кривично дјело, преноси Ројтерс. Агенција наводи да се очекује да ће њему, без обзира на године, у понедјељак пред судом у Бирмингему бити изречена затворска казна.

Овај педофил је откривен када су сестре које су у вријеме почињених кривичних дијела имале између четири и 13 година, а сада имају 40-ак година, видјеле у августу ове године на Фејсбуку фотографије са прославе Кларковог 100-ог рођендана.

Оне су полицији испричале да их је Кларк злостављао у својој кући у Бирмингему, у камиону, као и у шупи коју је имао у дворишту куће. Он је пред судом признао да је злостављао њиховог брата, који је тада ишао у млађе разреде основне школе и којег је према оптужници покушао да силује, а за сестре је Кларк казао да су серијске лажљивице.

Порота га је, без обзира на то, прогласила кривим по више од 20 тачака оптужнице.

(Агенције)
(Фото: Илустрација)

Коментари / 0

Оставите коментар