Nikad nije kasno: Osuđen u 101.

Britanac Ralf Klark, 101 godinu, stari penzionisani vozač kamiona, proglašen je danas krivim zlostavljanje i silovanje dvije maloljetne sestre, kao i zlostavljanje njihovog brata tokom 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog vijeka.

Svijet 16.12.2016 | 15:37
Nikad nije kasno: Osuđen u 101.
Klark je postao nastariji Britanac koji je ikada proglašen krivim za neko krivično djelo, prenosi Rojters. Agencija navodi da se očekuje da će njemu, bez obzira na godine, u ponedjeljak pred sudom u Birmingemu biti izrečena zatvorska kazna.

Ovaj pedofil je otkriven kada su sestre koje su u vrijeme počinjenih krivičnih dijela imale između četiri i 13 godina, a sada imaju 40-ak godina, vidjele u avgustu ove godine na Fejsbuku fotografije sa proslave Klarkovog 100-og rođendana.

One su policiji ispričale da ih je Klark zlostavljao u svojoj kući u Birmingemu, u kamionu, kao i u šupi koju je imao u dvorištu kuće. On je pred sudom priznao da je zlostavljao njihovog brata, koji je tada išao u mlađe razrede osnovne škole i kojeg je prema optužnici pokušao da siluje, a za sestre je Klark kazao da su serijske lažljivice.

Porota ga je, bez obzira na to, proglasila krivim po više od 20 tačaka optužnice.

(Agencije)
(Foto: Ilustracija)

Komentari / 0

Ostavite komentar