Вигемарк плесао уз народњаке

Шеф Делегације Европске уније и специјални представник ЕУ у БиХ јучерашњу посету Бањалуци зачинио је одличним проводом уз народну музику.

Република Српска 16.12.2016 | 11:40
Вигемарк плесао уз народњаке
Вигемарк је показао своје веште кораке уз песму Драгана Којића Кебе плешући са пријатељицом.

Ларс-Гунар Вигемарк добио је синоћ награду за личност године у Босни и Херцеговини на манифестацији "Најменаџер" која се одржала у Бањалуци. Шефу Делегације Европске уније и специјалном представнику ЕУ у БиХ припало је вредно признање, а награду за најбољу телевизију у БиХ добила је Телевизија Н1.

Након официјелног дела церемоније, бројни гости из свих области јавног живота у БиХ присуствовали су забави, а званице је забављао певач народне музике Душко Кулиш.

Гости су се дружили у опуштеној атмосфери, а посебно весео, по свему судећи, био је Вигемарк.

Вигемарк је јуче посетио и редакцију “ЕуроБлица” у Бањалуци.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драган

16.12.2016 10:50

Ецономиц Хит Ман. Долази овде да нас заједно пљачка са домаћим властима, зато и шупљира о напретку ка ЕУ...који напредак?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Драган смарац

16.12.2016 12:14

Не лупетај црвени боте ста це он красти њега контролису, цовјек има вјероватно боговску плату и смије се овим племенским водјама без неке претеране одговорности и напора, посјецује пријеме једе пије и весели се његова земља је уредјена, а не банана дрзавица завадјених крволоцних племена на Балкану, ста њега брига сто си ти биједа и у дзепи у главу и сто бирас кога бирас. Мислим да иако без икакве обавезе и одговорности према БХ градјанима овај нам цовјек сигурно висе добра зели него банда коју сами бирамо који гледају да се налапају и купе станове себи и дјеци по уредјеним земљама као сто је његова, а таквим имбецилима као ти продају несто за бубреге прицом како је ЕУ тамница и угњетавац слободарских народа. П. С. цовјек изгледа достојанствено цак кад плесе уз Кебу за разлику од ових насих који се гегају око њих двоје као мецке!

Name

Играј

16.12.2016 11:23

Дивота од живота. Екипа му одговара И удри на весеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

16.12.2016 11:48

Слатки су за столом као да играју рулет лијепо су се поредали имају смисла само не знам да ли су отишли у цркву да се помоле ако нису обавезно то не смије фалити поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

16.12.2016 12:00

Из авиона се препознају ови западњачки предавачи магле. Овај још и хронични потатор!

ОДГОВОРИТЕ