Vigemark plesao uz narodnjake

Šef Delegacije Evropske unije i specijalni predstavnik EU u BiH jučerašnju posetu Banjaluci začinio je odličnim provodom uz narodnu muziku.

Republika Srpska 16.12.2016 | 11:40
Vigemark plesao uz narodnjake
Vigemark je pokazao svoje vešte korake uz pesmu Dragana Kojića Kebe plešući sa prijateljicom.

Lars-Gunar Vigemark dobio je sinoć nagradu za ličnost godine u Bosni i Hercegovini na manifestaciji "Najmenadžer" koja se održala u Banjaluci. Šefu Delegacije Evropske unije i specijalnom predstavniku EU u BiH pripalo je vredno priznanje, a nagradu za najbolju televiziju u BiH dobila je Televizija N1.

Nakon oficijelnog dela ceremonije, brojni gosti iz svih oblasti javnog života u BiH prisustvovali su zabavi, a zvanice je zabavljao pevač narodne muzike Duško Kuliš.

Gosti su se družili u opuštenoj atmosferi, a posebno veseo, po svemu sudeći, bio je Vigemark.

Vigemark je juče posetio i redakciju “EuroBlica” u Banjaluci.

Izvor: EuroBlic

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragan

16.12.2016 10:50

Economic Hit Man. Dolazi ovde da nas zajedno pljačka sa domaćim vlastima, zato i šupljira o napretku ka EU...koji napredak?

ODGOVORITE
Name

re Dragan smarac

16.12.2016 12:14

Ne lupetaj crveni bote sta ce on krasti njega kontrolisu, covjek ima vjerovatno bogovsku platu i smije se ovim plemenskim vodjama bez neke preterane odgovornosti i napora, posjecuje prijeme jede pije i veseli se njegova zemlja je uredjena, a ne banana drzavica zavadjenih krvolocnih plemena na Balkanu, sta njega briga sto si ti bijeda i u dzepi u glavu i sto biras koga biras. Mislim da iako bez ikakve obaveze i odgovornosti prema BH gradjanima ovaj nam covjek sigurno vise dobra zeli nego banda koju sami biramo koji gledaju da se nalapaju i kupe stanove sebi i djeci po uredjenim zemljama kao sto je njegova, a takvim imbecilima kao ti prodaju nesto za bubrege pricom kako je EU tamnica i ugnjetavac slobodarskih naroda. P. S. covjek izgleda dostojanstveno cak kad plese uz Kebu za razliku od ovih nasih koji se gegaju oko njih dvoje kao mecke!

Name

Igraj

16.12.2016 11:23

Divota od života. Ekipa mu odgovara I udri na veselje.

ODGOVORITE
Name

boba

16.12.2016 11:48

Slatki su za stolom kao da igraju rulet lijepo su se poredali imaju smisla samo ne znam da li su otišli u crkvu da se pomole ako nisu obavezno to ne smije faliti pozdrav

ODGOVORITE
Name

Student

16.12.2016 12:00

Iz aviona se prepoznaju ovi zapadnjački predavači magle. Ovaj još i hronični potator!

ODGOVORITE