Уз бомбу оставили и упозорење на ауту

Бомба коју је полиција јуче око подне пронашла на паркингу поред ЦЈБ Бањалука била је на простору између брисача и хаубе "шкоде октавије" власника Горана Драгичевића из Бањалуке, потврђено је "Новостима" у полицији.

Република Српска 16.12.2016 | 10:30
Уз бомбу оставили и упозорење на ауту
Према незваничним информацијама, Драгичевић је несвестан да му се на хауби налази бомба, провозао аутомобил кроз град, да би дошао у зграду бањалучке полиције и пријавио да му је неко испод брисача оставио претећу поруку.

"Драгичевић је пронашао поруку закачену за брисаче његовог аутомобила на којој је писало: 'Ово ти је последње упозорење'. Порука је остављена за брисаче његовог аутомобила паркираног у Улици Јована Дучића. Уплашен и шокиран Драгичевић је сео одмах у ауто и одвезао се до полиције да пријави претње. Паркирао је аутомобил на малом паркингу поред ЦЈБ Бањалука у Улици војводе Момчила и отишао да пријави случај" наводи извор из полиције.

Када су полицајци изашли да виде поруку, открили су "кашикару". На лицу места извршен је увиђај, а о свему је обавештен и дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, изјавила је за "Новости" Марија Маркановић, портпарол бањалучке полиције.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Горан

16.12.2016 09:45

Зна ли неко да каже ко је човјек којем су закачили поруку и кашикару на ауто. Ко је Горан Драгичевић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

16.12.2016 10:09

Ко је Горан Драгицевиц???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

16.12.2016 10:18

Шта ради Горан, чиме се бави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

16.12.2016 16:13

Чуј видео поруку а кашикару не па није игла

ОДГОВОРИТЕ