Uz bombu ostavili i upozorenje na autu

Bomba koju je policija juče oko podne pronašla na parkingu pored CJB Banjaluka bila je na prostoru između brisača i haube "škode oktavije" vlasnika Gorana Dragičevića iz Banjaluke, potvrđeno je "Novostima" u policiji.

Republika Srpska 16.12.2016 | 10:30
Uz bombu ostavili i upozorenje na autu
Prema nezvaničnim informacijama, Dragičević je nesvestan da mu se na haubi nalazi bomba, provozao automobil kroz grad, da bi došao u zgradu banjalučke policije i prijavio da mu je neko ispod brisača ostavio preteću poruku.

"Dragičević je pronašao poruku zakačenu za brisače njegovog automobila na kojoj je pisalo: 'Ovo ti je poslednje upozorenje'. Poruka je ostavljena za brisače njegovog automobila parkiranog u Ulici Jovana Dučića. Uplašen i šokiran Dragičević je seo odmah u auto i odvezao se do policije da prijavi pretnje. Parkirao je automobil na malom parkingu pored CJB Banjaluka u Ulici vojvode Momčila i otišao da prijavi slučaj" navodi izvor iz policije.

Kada su policajci izašli da vide poruku, otkrili su "kašikaru". Na licu mesta izvršen je uviđaj, a o svemu je obavešten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izjavila je za "Novosti" Marija Markanović, portparol banjalučke policije.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Goran

16.12.2016 09:45

Zna li neko da kaže ko je čovjek kojem su zakačili poruku i kašikaru na auto. Ko je Goran Dragičević?

ODGOVORITE
Name

gradjanin

16.12.2016 10:09

Ko je Goran Dragicevic???

ODGOVORITE
Name

Dragan

16.12.2016 10:18

Šta radi Goran, čime se bavi?

ODGOVORITE
Name

bn

16.12.2016 16:13

Čuj video poruku a kašikaru ne pa nije igla

ODGOVORITE