Запаљен комби у обрачуну навијача

Десетак навијача Црвене звезде пребијено је синоћ око 23 сата на аутопуту Е75 код Нових Бановаца, а њихов комби којим су се враћали са утакмице Црвена Звезда – Макаби је запаљен и потпуно је изгорео.

Србија 16.12.2016 | 07:50
Запаљен комби у обрачуну навијача
Како сазнаје ''Блиц'', до обрачуна је дошло након што су навијачи Партизана са два аутомобила препречили пут возилу у у коме су били Звездаши и палицама почели да их туку и пале бакљама.

"Призор је био језив. Одједном су излетели Гробари из два аутомобила и почели да ваде младиће из комбија и да их бацају по путу. Тукли су их палицама зверски . Онда су почели да бацају бакље у комби и када се он запалио сели су у кола и побегли у смеру Новог Сада" прича за ''Блиц'' један од очевидаца.

Каже да је одмах притрчао да помогне несрећним младићима, за које каже да су били тинејџери.

"То су деца. Најстарији има 20 година, сигуран сам. Било је страшно гледати их онако разбацане по путу и уплакане. Нас неколико им је притекло у помоћ и почели смо да их склањамо даље од комбија, а полиције ни од корова. Није их било минимум пола сата и када су дошли све је било готово. Комби скроз изгорео" присећа се саговорник ''Блица''.

Како сазнајемо, нико од несрећних младића није задобио повреде опасне по живот, а полиција још није издала званично саопштење у вези са овим случајем.

Извор: Блиц
Фото: М.Митровић / РАС Србија

Коментари / 0

Оставите коментар