Zapaljen kombi u obračunu navijača

Desetak navijača Crvene zvezde prebijeno je sinoć oko 23 sata na autoputu E75 kod Novih Banovaca, a njihov kombi kojim su se vraćali sa utakmice Crvena Zvezda – Makabi je zapaljen i potpuno je izgoreo.

Srbija 16.12.2016 | 07:50
Zapaljen kombi u obračunu navijača
Kako saznaje ''Blic'', do obračuna je došlo nakon što su navijači Partizana sa dva automobila preprečili put vozilu u u kome su bili Zvezdaši i palicama počeli da ih tuku i pale bakljama.

"Prizor je bio jeziv. Odjednom su izleteli Grobari iz dva automobila i počeli da vade mladiće iz kombija i da ih bacaju po putu. Tukli su ih palicama zverski . Onda su počeli da bacaju baklje u kombi i kada se on zapalio seli su u kola i pobegli u smeru Novog Sada" priča za ''Blic'' jedan od očevidaca.

Kaže da je odmah pritrčao da pomogne nesrećnim mladićima, za koje kaže da su bili tinejdžeri.

"To su deca. Najstariji ima 20 godina, siguran sam. Bilo je strašno gledati ih onako razbacane po putu i uplakane. Nas nekoliko im je priteklo u pomoć i počeli smo da ih sklanjamo dalje od kombija, a policije ni od korova. Nije ih bilo minimum pola sata i kada su došli sve je bilo gotovo. Kombi skroz izgoreo" priseća se sagovornik ''Blica''.

Kako saznajemo, niko od nesrećnih mladića nije zadobio povrede opasne po život, a policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem.

Izvor: Blic
Foto: M.Mitrović / RAS Srbija

Komentari / 0

Ostavite komentar