Већ је почео прелазни рок у Партизану...!

Балажиц се опростио, Николић у шали о повратку Словенца? Лео ћутао, па послао поруку... „Напиште тамо да се Илић враћа“ добацио је новинарима уз осмех Марко Николић.

Фудбал 16.12.2016 | 23:40
Већ је почео прелазни рок у Партизану...!
Први део сезоне је завршен за Партизан, играчи могу на одмор, а управа и стручни штаб да почну са реализацијом прелазног рока.

За почетак - одласци! Први играч који напушта Партизан у зимском прелазном року је Грегор Балажиц. Он одлази као слободан играч пошто му 1. јануара истиче уговор са Парним ваљком. Клуб ће сутра словеначком штоперу организовати пригодан испраћај и пожелети му срећу у наставку каријере. Уједно, он је и једини играч којем уговор истиче ове зиме. Уговоре до лета имају Божинов, Вулићевић...

Поставља се питање: Ко ће наследити Балажица?

Партизан од штопера остаје са Миленковићем и Остојићем, с обзиром да и Гогуа напушта клуб. Извесно је да освајач Купа Србије размишља о искусном повратнику на штоперску позицију. Када кажемо искусном, мисли се на играча који је у зениту каријере и који није озбиљније загазио у четврту деценију живота.

У тај профил би можда и могао да се уклопи Бранко Илић иако има 33 године. Он је већ носио дрес црно-белих, тренутно је слободан играч, а вечерас је био на трибинама у Хумкој током меча са Спартаком. Илић је недавно раскинуо уговор са јапанском Уравом, помињао се његов долазак у Олимију где га Ранко Стојић чека раширених руку, али до договора још није дошло.

Нормално, што је онда Илићево присуство на стадиону у Хумској привукло пажњу. Поготово што се после меча задржао у срдачном и пријатељском разговору са тренером Марком Николићем.

„Напишите тамо да се враћа“, добацио је уз осмех Николић присутним новинарима.

Илић се исто тако осмехнуо и додао:

„Ма неее...“

Наредних дана ће бити познато ко ће наследити Балажица у Партизану и да ли се Николић заиста само шалио када је најавио повратак Илића.

Оно што је много занимљивија тема од штопера је статус најбољег стрелца Леонарда. Бразилац је опет био кључни играч у победи црено-белих, постигао је оба гола, био најбољи на терену... После постизања гола је заплакао, па када се то дода на ону недавну поруку која је прилично личила на опроштајну, навијачима Партизана свакако не може да буде свеједно.

После меча у микс зони, Леонардо је био најтраженији човек, окупљени новинари су се надали његовој изјави или одговору о будућности у Партизану, али он је само прошао и одбио да каже било шта. Иако га је чак и портпаролка Биљана Обрадовић вукла за рукав да каже представницима медија неколико речи. Леонардо је одмахнуо и продужио даље.

А могао је врло лако да демантује могући одлазак у јануару. Да је хтео...  

Али се зато убрзо потом огласио новом поруком на друштвеној мрежи Инстаграм. 

"Прошао сам кроз много тога и много проблема због чега сам захвалан Богу. Желим да се захвалим свима на крају. Победа је увек слађа када постигнем гол. Само сам захвалио оцу на небесима, а сада идем кући да решим своје проблеме који нису лаки. Велики загрљај за црно-белу породицу, недостајаћете ми", написао је Лео. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар