Već je počeo prelazni rok u Partizanu...!

Balažic se oprostio, Nikolić u šali o povratku Slovenca? Leo ćutao, pa poslao poruku... „Napište tamo da se Ilić vraća“ dobacio je novinarima uz osmeh Marko Nikolić.

Fudbal 16.12.2016 | 23:40
Već je počeo prelazni rok u Partizanu...!
Prvi deo sezone je završen za Partizan, igrači mogu na odmor, a uprava i stručni štab da počnu sa realizacijom prelaznog roka.

Za početak - odlasci! Prvi igrač koji napušta Partizan u zimskom prelaznom roku je Gregor Balažic. On odlazi kao slobodan igrač pošto mu 1. januara ističe ugovor sa Parnim valjkom. Klub će sutra slovenačkom štoperu organizovati prigodan ispraćaj i poželeti mu sreću u nastavku karijere. Ujedno, on je i jedini igrač kojem ugovor ističe ove zime. Ugovore do leta imaju Božinov, Vulićević...

Postavlja se pitanje: Ko će naslediti Balažica?

Partizan od štopera ostaje sa Milenkovićem i Ostojićem, s obzirom da i Gogua napušta klub. Izvesno je da osvajač Kupa Srbije razmišlja o iskusnom povratniku na štopersku poziciju. Kada kažemo iskusnom, misli se na igrača koji je u zenitu karijere i koji nije ozbiljnije zagazio u četvrtu deceniju života.

U taj profil bi možda i mogao da se uklopi Branko Ilić iako ima 33 godine. On je već nosio dres crno-belih, trenutno je slobodan igrač, a večeras je bio na tribinama u Humkoj tokom meča sa Spartakom. Ilić je nedavno raskinuo ugovor sa japanskom Uravom, pominjao se njegov dolazak u Olimiju gde ga Ranko Stojić čeka raširenih ruku, ali do dogovora još nije došlo.

Normalno, što je onda Ilićevo prisustvo na stadionu u Humskoj privuklo pažnju. Pogotovo što se posle meča zadržao u srdačnom i prijateljskom razgovoru sa trenerom Markom Nikolićem.

„Napišite tamo da se vraća“, dobacio je uz osmeh Nikolić prisutnim novinarima.

Ilić se isto tako osmehnuo i dodao:

„Ma neee...“

Narednih dana će biti poznato ko će naslediti Balažica u Partizanu i da li se Nikolić zaista samo šalio kada je najavio povratak Ilića.

Ono što je mnogo zanimljivija tema od štopera je status najboljeg strelca Leonarda. Brazilac je opet bio ključni igrač u pobedi creno-belih, postigao je oba gola, bio najbolji na terenu... Posle postizanja gola je zaplakao, pa kada se to doda na onu nedavnu poruku koja je prilično ličila na oproštajnu, navijačima Partizana svakako ne može da bude svejedno.

Posle meča u miks zoni, Leonardo je bio najtraženiji čovek, okupljeni novinari su se nadali njegovoj izjavi ili odgovoru o budućnosti u Partizanu, ali on je samo prošao i odbio da kaže bilo šta. Iako ga je čak i portparolka Biljana Obradović vukla za rukav da kaže predstavnicima medija nekoliko reči. Leonardo je odmahnuo i produžio dalje.

A mogao je vrlo lako da demantuje mogući odlazak u januaru. Da je hteo...  

Ali se zato ubrzo potom oglasio novom porukom na društvenoj mreži Instagram. 

"Prošao sam kroz mnogo toga i mnogo problema zbog čega sam zahvalan Bogu. Želim da se zahvalim svima na kraju. Pobeda je uvek slađa kada postignem gol. Samo sam zahvalio ocu na nebesima, a sada idem kući da rešim svoje probleme koji nisu laki. Veliki zagrljaj za crno-belu porodicu, nedostajaćete mi", napisao je Leo. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar